Bamboo-Blog

aneb Vše co jste kdy chtěli vědět o přebalování, ale báli jste se zeptat :) 

Terka Vanečková je Bamboolikova hotline, to jí se dovoláte, pokud nám zavoláte :-) Kromě toho je také Bamboolikovou látkovou poradkyní, dulou a zkušenou mámou tří ratolestí.

Pojďte se dnes s námi zamyslet nad zdravým, ekologickým a ekonomickým přebalováním trochu zeširoka. Tento pojem totiž nezahrnuje jen plenky, ale i další nezbytnosti, bez kterých se neobejdeme (nebo právě obejdeme?)

Pro někoho jsou zbytečné, jiný si bez nich používání látkových plen neumí představit. Řeč je o separačních plenkách.

Na internetových poradnách, stejně jako na některých kurzech používání látkových plen se dozvíte, že není dobré si pořizovat hned na začátek celou sadu. Bamboolik přitom sady doporučuje a prodává a naše stránky jsou plné referencí spokojených rodin, které jednu (nejčastěji velkou) sadu doma mají. Tak jak to s těmi sadami tedy je?

Prvního syna mi odnesli na rutinní vážení a měření prakticky ihned po porodu, zpátky se mi vrátila klasická "vánočka", ze které byl vidět jen obličej. Věděla jsem, že to příště chci jinak, a proto jsem pátrala po dalších možnostech. Dula, kterou jsem si vybrala jako doprovod k druhému porodu, mi nabídla bonding a vysvětlila přínos pro mě i dcerku....